mjenjanje minerala
4 posters
Stranica 1 / 1.
mjenjanje minerala
Zelio bi se mjenjati za minerale-nemam bas neki tocno odreden koji bi htio . Ko god zeli neku razmjenu nek se slobodno javi...
Petar Minerali- Broj postova : 16
Re: mjenjanje minerala
ja imam svega i svacega... a sta ti imas?
Crystal Hunter- Broj postova : 55
Bok!
Pozdrav,
ak kome treba imam kalcita i dolomita za razmjenu, može bilo što.. pirit, sumpor.. tralala, može i za koji fosil
ak kome treba imam kalcita i dolomita za razmjenu, može bilo što.. pirit, sumpor.. tralala, može i za koji fosil
Redfreak- Broj postova : 2
pa za pocetak bi za razmjenu dao getite,albite,kalcite,halkopirite,malahite,siderite,mozda neke fosile,manganove okside,ahate,pirite,fluorit,sumpor,aragoniteCrystal Hunter je napisao/la:ja imam svega i svacega... a sta ti imas?
koji su tvoji za razmjenu???
A Jel bi možda mijenjanje za tektit?
Kaj se tice ove teme, zakljucat cu je, svatko otvara svoju temu i unutra stavlja svoje primjerke, primjerci pravilo moraju biti fotkani ako su ista vrsta svi na kupu i onda svaki primjerak posebno, mora biti dobra kvaliteta i dobra rasvjeta ( najbolje sunce , ne direktno). I na kraju napisat kaj bi htijeli od drugih da znaju planirati i da znaju ponuditi, i navesti dali skupljate fosile, kristale ili sve minerale. Onaj koji zeli neki primjerak moze ponuditi u tudi post sa fotografijom za koji primjerak bi htio mijenjat. Pokusat gledat da bude negde ista vrijednost i kvaliteta primjerka. Lose fotografije se brisu i uklanjaju postovi. Dok netko ponudi nesto za razmjenu duzan si odgovorit dali zelis to ili ne tako da covijek zna. Evo malo da se zna reda. Hvala
Similar topics
» Indikatori minerala u tlu
» Traženje minerala i oprema
» Tišnov - Češka - najveći sajam minerala u srednjoj Europi
» Traženje minerala i oprema
» Tišnov - Češka - najveći sajam minerala u srednjoj Europi
Stranica 1 / 1.